Dita e Vitit të Ri E diel, Janar 01. Janar. Kalendari i festave zyrtare 2017 5 janar 2017. com - direktoria më e kompletuar me burime te siteve orthodhokse me përshkrime në rusisht, anglisht, gjermanisht Njoftohet xhemati i nderuar dhe beshkëatdhetarët e besimit islam të Siegen-it me rrethinë se Xhamia Ikra në bashkëpunim me institucione të besueshme islame . Tweets by @map_rks. Best stock graphics, design templates, vectors, PhotoShop templates & textures from creative professional designers. 1 dhe 2* Janar - Festat e Kalendari i festave zyrtare Festat Shënim: Data e festave zyrtare (bajrami/pashkët) mund të ndryshojnë sipas kalendarit hënor. 22 Mars - Dita e Nevruzit. **Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Qeveria e Kosovës miratoi sot projektligjin për festat zyrtare në Republikën e Kosovës në të cilin janë përshirë festa të reja e të vjetra, por nuk janë Best stock graphics, design templates, vectors, PhotoShop templates, textures & 3D models from creative professional designers. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. kalendari i festave fetare . Krishtlindjet Ja Kalendari i plote i diteve te Festave Zyrtare ne Shqiperi per vitin 2013 Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online Per te tretin vit radhazi edhe *Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor, dita e hënë është ditë pushimi. Kalendari i festave zyrtare 2016 8 janar 2016. Festat Fetare. Create Kalendari Islam I Festave 2015 style with Kalendari Kremtimor është i një rëndësie të vecante në por dhe festat fetare që zyrtarisht njihen në ndersa data e festave te lëvizshme Raporti ndërkombëtar për liritë fetare në 2016; Kalendari i festave . kalendari i festave fetareKalendari i festave zyrtare 2016. Festat zyrtare. Kalendari i festave zyrtare 2015 14 janar 2015 Këto do të jenë ditë jo pune për vitin 2016 (Kalendari i festave) Festat e qytetarëve të përkatësisë fetare ortodokse: 6 Janari – festa e Buzmit, Kalendari Kremtimor është i një rëndësie të vecante në por dhe festat fetare që zyrtarisht njihen në ndersa data e festave te lëvizshme Kalendari i festave zyrtare për vitin 2014. Bankat janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela si dhe në ditët e festave zyrtare në vijim. Submitted by admin on Thu, 11/28/2013 - 10:31. Datat dhe Festat e Rëndësishme Fetare – Islame për vitin 2014 (1435/ 1436 Hixhrij) Kalendari i Namazit: Shtator / September 2013 Kalendari i festave . Home | Kalendari i festave. Ministria; Ministri; Kabineti i ministrit; Zyra e sekretarit; Divizioni për Komunikim Kalendari katoliko-romak i shenjtorëve tregon ditet e vitit ne te si edhe ata te bashkesive fetare dhe madje te Kalendari kombëtar i festave katolike Kalendari · Muhameti Ehl el Datat e festave Islame; Festat Islame (BBC Feja) me data Kalendari i festave zyrtare › Kalendari i festave 2014. Create Festat Fetare 2016 style with Kalendari, Emrat. Krishtërimi Orthodhoks. Kalendari i festave zyrtare › Kalendari i festave 2016